Geyserville 2018 | Ridge | California
Las uvas se cultivan en tres viñedos contiguos en un tramo definido de suelo pedregoso de aproximadamente una milla y cuarto de largo y media milla de ancho. Vendimia manual.
Despalillado y triturado. Fermentaciones primarias naturales y secundarias naturales (malolácticas); remontados diarios; prensado a los 8 días. Crianza de 13 meses en barricas de roble americano (11% nuevas, 42% de uno y dos años, 47% de tres y cuatro años).
PARKER: 96
The 2018 Geyserville is a blend of 68% Zinfandel, 20% Carignane, 10% Petite Sirah and 2% Alicante Bouschet. It's incredibly alluring, offering up layers of warm, tricolored fruits and loads of spicy accents on the nose, with a dusty, mineral-tinged undercurrent that adds to its appeal. In the mouth, it's generously fruited and fantastically juicy, its silt-like tannins providing just enough support, and it finishes very long and layered. 9,900 cases produced.